Happy & Sweet New Year !

Met Marie Sophie van Zoetstylist komen altijd de mooiste dingen op tafel. Niet alleen heeft ze een ontzettend grote styling voorraad, ze maakt ook nog de allermooiste baksels om te presenteren hier op ! Samen hebben we deze serie gemaakt voor New Years Eve, maar je kan natuurlijk met alle feestdagen deze maand hier inspiratie uit opdoen. 

Bekijk alle beelden hier

Bakken met kennis is uit !

Het ontzettend leuke, mooie, grote boek Bakken met kennis ligt al een tijdje in de winkel, en is hier te bestellen op bol. Ik ben zo blij met het eindresultaat en trots op iedereen die heeft meegewerkt aan dit geweldige boek ! Soms is het nog steeds moeilijk te geloven dat ik gewoon een heel kookboek gefotografeerd heb, dankjewel Eke voor deze kans.

Gister was de boekpresentatie in de Mevrouw Hamersma Boekenwinkel. Hier legde Eke de Big Five uit en gaf een workshop koekjes bakken. Wil jij nou zelf ook al dit lekkers proeven, dan weet je wat je te doen staat. Ik weet in ieder geval al wat op het toetjes-menu staat deze feestdagen !

Bakken met kennis in Delicious !

Nog maar een paar nachtjes slapen, en dan komt het kookboek Bakken met kennis al uit. 22 oktober ligt het in de winkels, ook nu al te bestellen op www.bol.com ! Maarrrr gelukkig kunnen we allemaal al genieten van de voorpublicatie in de Delicious. 8 pagina's met de lekkerste recepten en foto's.